Weekendophold på Sjælland

 

Egeborg Bed & Breakfast er den perfekte ramme om et dejligt weekendophold på Sjælland. Egeborg er en stor istandsat landejendom beliggende på en 32.000 m2 stor naturgrund ved det fantastiske Skuldelev i Nordsjælland, mellem Roskilde og Frederikssund - helt op ad Roskilde Fjord.

Vi har dejlige værelser og velisolerede, charmerende hytter - alle med bl.a. frit internet og TV. Desuden har vi et stort fællesrum med god plads, brændeovn, internetcomputer til fri afbenyttelse, TV m.v. Der er også et fint køkken, hvor man har mulighed for selv at lave mad. På den smukke naturgrund finder man en stor terrasse med nye havemøbler, grill/bålpladser, bådudlejning, dyr m.v.

Glade heste, græssende får, vilde fasaner og rådyr går lige ude foran vinduerne. Hent friske æg fra vores store hønsegård, nyd synet af vores arbejdsomme honningbier og oplev ægte bondegårdsidyl. Der er perfekte muligheder for fantastiske vandreture langs Roskilde Fjord. I en radius på 15 km ligger en masse gode spisesteder. Nyd en god flaske vin med din kæreste på toppen af vores grund med udsigt over Roskilde Fjord.

   
    
 

Malerisk naturperle - tæt på gode spisesteder, historiske seværdigheder, spændende handelsmuligheder, badestrand og en lille hyggelig havn. Snup en tur på fjorden i vores båd, grill aftensmaden i den stille natur.

_________________________________________________________________________________

Billigt weekendophold på Sjælland. Trænger I til et weekendophold i Nordsjælland- så er Egeborg stedet !

   
Egeborg Bed & Breakfast Ved Diget 7-9 •  Skuldelev Strand   4050 Skibby   47504042
Sitemap