Gruppeophold fra 4 - 24 personer
 


 


Tæt på Frederikssund & Roskilde

På Egeborg tilbyder vi bl.a. gruppeophold for mindre grupper. Vi har et godt lyst fællesrum på 40 m2 med plads til max. 30 gæster. Lokalet kan f.eks. bruges som festlokale, mødelokale, spiserum, afslapningsområde m.v. Desuden er vores store grund perfekt til udendørsaktiviteter og kan danne rammen om f.eks. fælleslege.

På stedet findes et godt lille køkken, hvor det er muligt at lave mad. Vi udlejer desuden stor gasgrill med rigelig plads. Man kan også få Egeborg til at stå for forplejningen.

Vores hyggelige og atmosfærefyldte værelser og hytter er alle hjemligt indrettet og udstyret med nye fladskærms TV og hurtigt internet. Værelserne kan både benyttes som enkeltværelser og dobbeltværelser og de er særdeles velegnede til gruppeophold.

Egeborg råder over alt AV-udstyr som kan lejes.

Lej hele Egeborg

Ægte landidyl nær gode spisesteder, historiske seværdigheder, spændende handelsmuligheder, lille hyggelig havn - beliggende i et af Danmarks smukkeste naturområder. Grill aftensmaden ved den store terrasse. Nyd stilheden på den dejlige naturgrund. Gå ture langs Roskilde Fjord.

Enkeltværelser ved 1 nat 320 kr.
Enkeltværelser ved flere nætter 295 kr.

Dobbeltværelse ved 1 nat 465 kr.
Dobbeltværelse ved flere nætter 435 kr.

Leje af fælleslokale inkl. porcelæn - 1 døgn 750 kr.
Leje af fælleslokale inkl. porcelæn - flere døgn 600 kr.


Bemærk : Ingen ekstra regning for rengøring, strøm, vand m.v.

_________________________________________________________________________________

Disse firmaer har bl.a. haft ophold med overnatning på Egeborg:_________________________________________________________________________________

Egeborgs fællesrum har hyggelig brændeovn og plads til 30 siddende gæster.
Der er gratis internet overalt på Egeborg.


Fællesrummet har mange anvendelsesmuligheder. Her er 21
professionelle blomsterdekoratører på kursus.


Den 6 tdr. store grund danner de perfekte rammer
for udendørs
aktiviteter.

 
 
 


Vi udlejer:

Stor gasgrill med plads til 30 kuverter. - 350 kr. inkl. gas og rengøring

Jukebox PC med 1500 musiknumre inkl. Bose lydanlæg 600 kr.

Projektor samt lærred 600 kr.Generel beskrivelse:


Egeborg Bed & Breakfast er en stor istandsat landejendom beliggende på en 32.000 m2 naturgrund ved det skønne Skuldelev, tæt på Roskilde, Frederikssund, Holbæk, Jægerspris, Skibby, Slangerup og Jyllinge - helt op ad Roskilde Fjord. Stedet er særdeles velegnet til gruppeophold.

Vi har dejlige værelser og helt nye charmerende hytter - alle med bl.a. gratis internet og TV. Desuden har vi et stort fællesrum med god plads, brændeovn, internetcomputer til fri afbenyttelse, TV m.v. På den smukke naturgrund finder man en stor terrasse med nye havemøbler, grill/bålpladser, bådudlejning, dyr m.v.

Glade heste, græssende får, vilde fasaner og rådyr går lige ude foran vinduerne. Hent friske æg fra vores store hønsegård, nyd synet af vores arbejdsomme honningbier og oplev ægte bondegårdsidyl. Der er perfekte muligheder for fantastiske vandreture langs Roskilde Fjord. Vi modtager også grupper som f.eks. familieture - virksomhedsarrangementer, firmaovernatning, kursussted, teambuilding med overnatning, gruppeophold, lille konferencested, personaleovernatning, pædagogisk dag, personaletur, møde med overnatning, udflugter med overnatning, osv. og vores 2 fællesrum er egnet til f.eks. mødelokale. Alt AV udstyr forefindes på stedet.
__________________________________________________________________________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egeborg Bed & Breakfast Ved Diget 7-9 •  Skuldelev Strand   4050 Skibby   47504042
Sitemap