Familieweekend overnatning
 
ø
 
 

Hold famileweekend på Egeborg

Mellem Roskilde og Frederikssund har vi det perfekte sted, hvis I søger familieweekend overnatning - og I kan få det hele for Jer selv !

 

Familen Mønster glæder sig til at byde Jer velkommen på Egeborg Bed & Breakfast


     
 

Egeborg Bed & Breakfast tilbyder familieweekend overnatning for hele familien. Vi har dejlige rummelige værelser og hyggelige hytter samt store fællesrum med bl.a. café, billard TV og internetcomputer. Der er et godt køkken med udstyr og en nyanlagt terrasse med havemøbler og grille m.v.. På den store naturgrund kan man kikke på vores mange dyr, spille, lege, gå ture eller sidde ved et hyggeligt bål.

Egeborg Bed & Breakfast er en tidligere feriekoloni, som nu er istandsat til Bed & Breakfast. Ejendommen er beliggende på en 32.000 m2 grund ved det naturskønne Skuldelev - kun 12 km fra Frederikssund og 25 km fra Roskilde centrum. Egeborg ligger også nær bl.a. Jyllinge, Holbæk, Kirke Hyllinge, Skibby, Jægerspris og Slangerup - og vi er heldigt placeret helt op ad Roskilde Fjord.

Hyggelige får, vilde fasaner og rådyr går rundt på grunden. Hent friske æg fra vores store hønsegård og oplev ægte bondegårdsidyl. Der er perfekte muligheder for gode vandreture i den maleriske natur langs Roskilde Fjord.

Vi tilbyder vores lækre morgenmad med bl.a. helt frisklagte æg mellem kl. 6 og 11.

Søger I familieweekend overnatning på Sjælland, så skal I vælge Egeborg !

Stedet hvor familier hygger sig !

 

 

 

 

 

 

Egeborg Bed & Breakfast Ved Diget 7-9 •  Skuldelev Strand   4050 Skibby   47504042

Sitemap