Familieophold på Egeborg B&B
 
ø
 
 

Familieophold i de perfekte rammer ved Roskilde Fjord !

Mellem Roskilde og Frederikssund har vi det perfekte sted, hvis I ønsker et dejligt familieophold - og I kan få det hele for Jer selv !

Familen Mønster glæder sig til at byde Jer velkommen på Egeborg Bed & Breakfast


     
 

På Egeborg Bed & Breakfast kan I lave et familieophold for hele familien. Vi har dejlige værelser og hyggelige hytter samt store fællesområder med bl.a. café, billard TV og internetcomputer. Der er et fint køkken med alt udstyr og en stor terrasse med gode havemøbler og grille m.v.. På den store naturgrund kan man kikke på vores mange dyr, spille, lege, gå ture eller sidde ved et hyggeligt bål.

Egeborg Bed & Breakfast er en tidligere feriekoloni, som nu er istandsat til Bed & Breakfast. Landejendommen er beliggende på en 32.000 m2 grund ved det naturskønne Skuldelev - kun 12 km fra Frederikssund og 25 km fra Roskilde centrum. Egeborg ligger også nær bl.a. Jyllinge, Holbæk, Kirke Hyllinge, Skibby, Jægerspris og Slangerup - og vi er heldigt placeret helt op ad Roskilde Fjord.

Hyggelige får, vilde fasaner og rådyr går rundt på grunden. Hent friske æg fra vores store hønsegård og oplev ægte bondegårdsidyl. Der er perfekte muligheder for gode vandreture i den maleriske natur langs Roskilde Fjord.

Vi tilbyder vores luxus morgenmad med bl.a. helt frisklagte æg mellem kl. 6 og 11.

Søger din familie et familieophold på Sjælland, så skal I vælge Egeborg !

Stedet hvor familier hygger sig !

 

 

 

 

 

 

Egeborg Bed & Breakfast Ved Diget 7-9 •  Skuldelev Strand   4050 Skibby   47504042

Sitemap