Billigt weekendophold Sjælland
 
ø
 
 

Ægte landidyl på Sjælland

Det behøver ikke at koste en formue at inviterer sin kæreste på et dejligt weekendophold. Tag til Egeborg ved Roskilde Fjord i Nordsjælland og nyd de fantastiske omgivelser i et af landets smukkeste naturområder.

Familen Mønster glæder sig til at byde Jer velkommen på Egeborg i Nordsjælland.


     
 

I Nordsjælland ligger Egeborg Bed & Breakfast - den tidligere feriekoloni. Vores store istandsatte landejendom er beliggende på en 32.000 m2 naturgrund ved det skønne Skuldelev - kun 12 km fra Frederikssund og 25 km fra Roskilde centrum. Egeborg ligger også tæt på bl.a. Holbæk, Kirke Hyllinge, Skibby, Jægerspris og Slangerup - helt op ad Roskilde Fjord.

Vi har gode værelser med bl.a. internet og TV. Desuden har vi en stor fællesstue med bl.a. café, billard og dart. På den store grund finder man bl.a. en stor terrasse med havemøbler, grill/bålpladser, bådudlejning, dyr m.v.

Tamme får, vilde fasaner og rådyr går lige op ad ejendommen. Hent friske æg fra vores store hønsegård og oplev ægte bondegårdsidyl. Der er perfekte muligheder for fantastiske vandreture langs Roskilde Fjord. Vores sted er en naturperle - tæt på gode spisesteder, historiske seværdigheder, spændende handelsmuligheder, badestrand og en lille hyggelig havn.

Weekendophold Sjælland tilbyder luxus morgenmad med bl.a. helt frisklagte æg.

Perfekt weekendophold på Sjælland. Skal din familie på afslapningsweekend på Sjælland, så skal I vælge Egeborg Bed & Breakfast !

Søger I et weekendophold på Sjælland- så er Egeborg stedet !

 

 

 

 

Egeborg Bed & Breakfast Ved Diget 7-9 •  Skuldelev Strand   4050 Skibby   47504042

Sitemap