Bed and Breakfast på landet

 

Egeborg er et rigtig hyggeligt bed and breakfast på landet nær København. Vi er det perfekte valg, hvis man ønsker billigt overnatning på et Bed and Breakfast i Nordsjælland.

   
 

Egeborg Bed & Breakfast er en stor istandsat landejendom beliggende på landet nær København ved det skønne Skuldelev, mellem Roskilde og Frederikssund - helt op ad Roskilde Fjord.

Vi har dejlige værelser og helt nye charmerende hytter - alle med bl.a. gratis internet og TV. Desuden har vi et stort fællesrum med god plads, brændeovn, internetcomputer til fri afbenyttelse, TV m.v. Der er også et fint køkken, hvor man har mulighed for selv at lave mad. På den smukke 32.000 m2 store naturgrund finder man en stor terrasse med nye havemøbler, grill/bålpladser, bådudlejning, dyr m.v.

Glade heste, græssende får, vilde fasaner og rådyr går lige ude foran vinduerne. Hent friske æg fra vores store hønsegård, nyd synet af vores arbejdsomme honningbier og oplev ægte bondegårdsidyl. Der er perfekte muligheder for fantastiske vandreture langs Roskilde Fjord. Vi modtager også grupper som f.eks. familieture - virksomhedsarrangementer, firmaovernatning, kursussted osv. og vores 2 fællesrum er egnet til f.eks. mødelokale. Alt AV udstyr forefindes på stedet. Vi har gode og trygge parkeringsforhold på stedet.


   
 
   
Egeborg Bed & Breakfast Ved Diget 7-9 •  Skuldelev Strand   4050 Skibby   47504042
Sitemap