Bed & Breakfast i Danmark - midt på sjælland

 Områdets billigste og hyggeligste overnatninger !

 

Centralt beliggende bed and breakfast

Unik landidyl nær gode spisesteder, historiske seværdigheder, spændende handelsmuligheder, lille hyggelig havn - beliggende i et af Danmarks smukkeste naturområder. Grill aftensmaden ved den store terrasse. Nyd stilheden på den dejlige naturgrund. Snup en tur på fjorden i vores båd. Gå ture langs Roskilde Fjord.

Dobbeltværelse 1 nat = 425 kr.
Dobbeltværelse flere nætter 390 kr.

Enkeltværelse 1 nat = 295 kr.
Enkeltværelse flere nætter = 260 kr.

Vores hyggelige og atmosfærefyldte værelser er alle hjemligt indrettet og udstyret med nye fladskærms TV og hurtigt internet. Familen Mønster glæder sig til at byde Jer velkommen på Egeborg ved Roskilde Fjord i Danmark.

 

 


     
 

Midt på Sjælland i Danmark ligger Egeborg Bed & Breakfast som er en stor istandsat landejendom - beliggende på en 32.000 m2 naturgrund ved det skønne Skuldelev, tæt på Roskilde, Frederikssund, Holbæk, Jægerspris, Skibby, Slangerup og Jyllinge - helt op ad Roskilde Fjord. Bed and Breakfast i Danmark er en hyggelig og billig måde at overnatte på.

Vi har dejlige værelser og helt nye charmerende hytter - alle med bl.a. gratis internet og TV. Desuden har vi et stort fællesrum med god plads, brændeovn, internetcomputer til fri afbenyttelse, TV m.v. Der er også et fint køkken, hvor man har mulighed for selvforplejning. På den smukke naturgrund finder man en stor terrasse med nye havemøbler, grill/bålpladser, bådudlejning, dyr m.v.

Søde heste, græssende får, vilde fasaner og rådyr går lige ude foran vinduerne. Hent helt friske æg fra vores store hønsegård, nyd synet af vores arbejdsomme honningbier og oplev ægte bondegårdsidyl. Der er perfekte muligheder for fantastiske vandreture langs Roskilde Fjord. Vi modtager også grupper som f.eks. familieture - virksomhedsarrangementer, firmaovernatning, kursussted osv. og vores 2 fællesrum er egnet til f.eks. mødelokale. Alt AV udstyr forefindes på stedet.
__________________________________________________________________________________

Egeborg er det perfekte valg, hvis I ønsker et centralt beliggende Bed and Breakfast i Danmark - placeret i den smukkeste natur i trygge og hyggelige omgivelser.

Perfekt overnatningsmulighed i Danmark. Skal din familie på Bondegårdsferie i Danmark, så skal I vælge Egeborg ! Privat indkvartering i Danmark.

Har du brug for overnatning i danmark- så er Egeborg stedet !

 

Egeborg Bed & Breakfast Ved Diget 7-9 •  Skuldelev Strand   4050 Skibby   47504042
Sitemap